Intervenții în ajutorul oamenilor

Luni, 27 Noiembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Interventii in ajutorul oamenilor | imaginea 1 În interval de 24 de ore, efectivele unității ISU Teleorman au intervenit la 27 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

S-a mai intervenit la două accidente rutiere, produse pe raza localităților Conțești și Plopii Slăvitești, rezultate cu un număr total de trei victime și la o misiune în sprijinul echipajelor medicale ale S.A.J. Teleorman pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate și transportarea acesteia la spital.

❗️Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.