Jurnalul operativ al I.S.U. Teleorman

Joi, 23 Noiembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Jurnalul operativ al ISU Teleorman | imaginea 1 Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor calificat, asigurarea măsurilor P.S.I. și salvarea vieții din medii ostile reprezintă doar câteva exemple dintre cele 72 de misiuni desfășurate de salvatorii teleormăneni în interval de 72 de ore.

În perioada de referință, efectivele I.S.U. „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit pentru stingerea a 4 incendii, dintre care unul izbucnit la o locuință în localitatea Pietroșani, unul la un autoturism în comuna Putineiu și două incendii de vegetație uscată, miriște și resturi menajere.

Au mai intervenit la 59 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, la două accidente rutiere, produse pe raza localităților Cosmești și Orbeasca de Jos, fără victime.

Totodată, au gestionat patru misiuni pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dintre care două la evenimente cu public numeros și două la transformatoare electrice cu defecțiuni, două intervenții pentru deblocarea unor uși de acces în locuințe și o misiune în sprijinul echipajelor medicale ale S.A.J. Teleorman pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate.

❗️Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.