Jurnalul operativ al pompierilor teleormăneni

Joi, 09 Noiembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Jurnalul operativ al pompierilor teleormaneni | imaginea 1 În interval de trei zile, echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au acționat la un număr de 78 de evenimente.

Din totalul intervențiilor, 62 au fost ale paramedicilor SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

Au mai fost intervenții la trei accidente rutiere produse pe E70, între localitățile Vitănești și Văceni, în municipiul Turnu Măgurele și pe raza localității Blejești, la care pompierii militari au intervenit, alături de celelalte autorități cu rol în gestionarea acestor situații de urgență, pentru acordarea primului ajutor calificat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

11 incendii, dintre care șase incendii de vegetație uscată și resturi menajere, un incediu izbucnit la un fast-food din municipiul Alexandria, un incediu la o anexă gospodărească din localitatea Troianul, un incendiu la un stâlp de electricitate din localitatea Drăgănești Vlașca și un incendiu la o casă de locuit din localitatea Poroschia, o misiune în sprijinul echipajului SAJ Teleorman și o misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

❗️Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.