Misiunile pompierilor teleormăneni, în 48 de ore

Joi, 16 Noiembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Misiunile pompierilor teleormaneni  in 48 de ore | imaginea 1 În 48 de ore, subunitățile operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au gestionat un număr de 49 de situații de urgență, dintre care cinci au fost pentru stingerea incendiilor.

Două incendii au izbucnit la locuințele unor cetățeni din localitățile Piatra și Bragadiru, un incendiu a izbucnit la un microbuz pe DN51 A, pe raza localității Traian și două incendii de vegetație uscată și resturi menajere.

Au mai fost gestionate 38 de cazuri SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, două evenimente rutiere produse pe DJ 504, între Alexandria și Lăceni, și pe raza localității Perii Broșteni, rezultate cu o victimă.

O misiune a fost executată în sprijinul echipajului SAJ Teleorman pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate, o intervenție pentru salvarea unui animal căzut într-un canal din apropierea municipiului Turnu Măgurele și două misiuni de asigurarea a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în Alexandria și Roșiorii de Vede.

❗️Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.