Pe cât de mic, pe atât de aventuros

Marți, 07 Noiembrie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pe cat de mic  pe atat de aventuros | imaginea 1 Să-i spunem „𝐆𝐫𝐢𝐯𝐞𝐢” acestui suflețel patruped din Iazurile care, curios din cale-afară, a ales să „𝐜𝐞𝐫𝐜𝐞𝐭𝐞𝐳𝐞” o gaură pe care a descoperit-o în aventura lui de joi dimineață, 2 noiembrie a.c.

Locul cercetat avea nici mai mult, nici mai puțin de 𝟗 𝐦𝐞𝐭𝐫𝐢 𝐚𝐝â𝐧𝐜𝐢𝐦𝐞. Când s-a aventurat să vadă ce se află pe fundul fântânii, a simțit, probabil, în fiecare celulă din corp adrenalina.

„Misiunea” acestuia a fost întreruptă de pompieri, care, alertați prin apel la 𝟏𝟏𝟐, au ajuns la el să-l salveze.

Curios din fire, a așteptat cuminte 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 ce purta o pălărie ciudată, diferită de cea a unui explorator cum era el, și a decis să-și încheie „explorarea” subterană în 𝐛𝐫𝐚ț𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢.

Salvatorii vă 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫ă că 𝐆𝐫𝐢𝐯𝐞𝐢 este teafăr, nevătămat și a aflat că cele mai sigure găuri de cercetat sunt cele făcute cu propriile lăbuțe.

Cât despre voi ce citiți această poveste, vă spunem că trebuie să fiți 𝐚𝐭𝐞𝐧ț𝐢 cu astfel de capcane. Este necesar să le 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚ț𝐢, 𝐬ă 𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚ț𝐢 ș𝐢 𝐬ă 𝐥𝐞 𝐚𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢ț𝐢 pentru ca 𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐬ă 𝐧𝐮 𝐚𝐢𝐛ă 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭!

Să știți că și 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐢 sunt la fel de curioși ca și Grivei și nu înțeleg 𝐫𝐢𝐬𝐜𝐮𝐥 la care se expun!

Pe cat de mic  pe atat de aventuros | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.