Persoană căzută de pe schelă

Joi, 16 Noiembrie 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Persoana cazuta de pe schela | imaginea 1 Pompierii militari sălăjeni au intervenit miercuri dimineață, 15 noiembrie a.c., în jurul orei 07.30 în localitatea Bobota, pentru a salva o persoană căzută în gol de pe o schelă situată în incinta unui lăcaș de cult.

La locul evenimentului, s-au deplasat echipaje din cadrul Punctului de Lucru Sărmășag, Detașamentului Zalău și elicopterul SMURD de la Jibou. Persoana de sex masculin (aproximativ 42 de ani) a fost găsită inconștientă pe o schelă ce se afla la înălțimea de 4 m, fiind căzută de la înălțimea de 6 m.

Având în vedere poziția victimei și rănile suferite de aceasta în urma căderii, complexitatea misiunii a fost una ridicată, fiind necesară utilizarea autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime. Ulterior, elicopterul SMURD a preluat pacientul și l-a transportat la o unitate medicală din Oradea.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.