Plimbarea de duminică a luat o…întorsătură neașteptată

Marți, 07 Noiembrie 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Plimbarea de duminica a luat o   intorsatura neasteptata | imaginea 1 Rex era la plimbarea de dimineață cu stăpânul său, prin apropierea centurii ocolitoare a Lugojului, când a căzut într-un canal neacoperit, la o adâncime de 3 metri.

A intrat într-o țeavă labirintică care leagă mai multe canale. Dar norocul lui a venit din partea stăpânului care a acționat de-ndată, chemând salvatorii. ,,𝐷𝑒 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑙𝑎𝑡𝑟𝑎̆ 𝑅𝑒𝑥? 𝐷𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑛𝑎𝑙. 𝐸𝑢 𝑛𝑢 𝑝𝑜𝑡 𝑠𝑎̆-𝑙 𝑠𝑐𝑜𝑡. 𝐶ℎ𝑒𝑚 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖𝑖!”

Pompierii lugojeni au coborât pe scară și l-au chemat pe Rex. Blănosul, isteț și nerăbdător să fie recuperat, a venit imediat spre ei. Spaimă mare, dar revederea cu stăpânul a venit în cel mai scurt timp. Așadar, cei doi și-au putut continua plimbarea prin locuri mai sigure. Fiecare viață este importantă și merită salvată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.