Pompierii constănțeni, la datorie

Luni, 20 Noiembrie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Pompierii constanteni  la datorie | imaginea 1 Până la ora 10:00, duminică dimineață, 19 noiembrie a.c., dispeceratul ISU „Dobrogea” al județului Constanța a înregistrat peste 700 de apeluri la numărul unic de urgență 112, care semnalau diverse situații de urgență.

Peste 200 de pompieri sunt la datorie, se află în teren pentru înlăturarea efectelor negative produse de furtună cu 35 de mijloace tehnice. Sunt susținuți și de echipaje de la RAJA, RDS, ENEL, RAJDP, Primărie, SVSU, Poliția locală.

Pompierii au executat până la ora 10.00, peste 230 de misiuni, finalizate cu succes: 140 de copaci degajați, 40 autoturisme avariate, 30 acoperișuri smulse și degajate, alte situații. 46 de localități au fost afectate de fenomenele meoteorologice, respectiv alimentarea cu apă și energie electrică. În urma fenomenelor meteo extreme produse în cursul nopții nu au fost înregistrate victime.

Situația este în dinamică, colegii sunt în teren și rămân la datorie până la înlăturarea tuturor efectelor negative. Salvatorii roagă cetățenii să rămână la adăpost, să nu iasă din casă decât dacă situația o impune.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.