Respect, Dănuț, Cosmin și Cornel!

Joi, 30 Noiembrie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Respect  Danut  Cosmin si Cornel | imaginea 1 “Are 80 de ani! Probleme respiratorii grave! Vă rugăm, trimiteți pe cineva! E viscol mare și noi nu o putem deplasa.”

Așa a sunat apelul la 112 venit din partea unui angajat al căminului de bătrâni Peștera. Imediat, Dănuț, Cosmin și Cornel au plecat cu șenilata către locul indicat.

Vizibilitatea era aproape zero. La un moment dat, viscolul era atât de puternic, încât cu greu au putut înainta.

Nicio secundă cei trei nu au renunțat la cursa către femeia care avea nevoie de ajutor. Când au ajuns în fața căminului, toți cei de acolo au fost mirați.

”- Cum de ați ajuns pe așa viscol? - Trebuie să o salvăm”, a spus unul dintre ei. “Unde este doamna? Haideți să o luăm.”

Cu grijă au transportat-o la șenilată și au învelit-o cu mai multe pături. “- Vă este frig? - Nu, mamă, sunt bine!” a răspuns doamna. “Aveți încredere în noi că veți fi bine!”

Și au plecat! Viscolul era și mai puternic, dar într-un final au ajuns la o ambulanță care îi așteptau într-un loc de unde se putea deplasa pe șosea.

Dănuț, Cosmin și Cornel, trei pompieri de la ISU Constanța care merită toate felicitările noastre!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.