Respect, Pavel, Cosmin și Nicu!

Joi, 30 Noiembrie 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Respect  Pavel  Cosmin si Nicu | imaginea 1 Pavel, Cosmin și Nicu fac echipă bună de mulți ani de zile. Au mai fost prezentați în social media, în repetate rânduri, pentru că sunt pasionați de ceea ce fac, sunt profesioniști și se completează unul pe celălalt.

În urmă cu trei zile au fost direcționați ca prima resursă la un caz medical pe raza localității Feldru, iar marți, 28 noiembrie a.c., pompierii năsăudeni au primit un telefon, în dispeceratul integrat, de la doamna Lucreția, persoana asistată de cei trei paramedici și predată ulterior unui echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud.

Doamna Lucreția a ținut să mulțumească tuturor celor implicați, pentru modul cum au tratat cazul domniei sale. Pavel, Cosmin și Nicu sunt profesioniști în timpul serviciului și nu numai, dar toate aprecierile primite de ei, în comunitatea unde își desfășoară activitatea, sunt onorante.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.