Sfârșit de săptămână solicitant pentru pompierii teleormăneni

Joi, 30 Noiembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Sfarsit de saptamana solicitant pentru pompierii teleormaneni | imaginea 1 Salvatorii teleormăneni au avut un sfârșit de săptămână solicitant, perioadă în care au gestionat 52 de intervenții în situații de urgență, la nivel județean. Cele mai multe dintre acestea au constat în acordarea primului ajutor calificat, echipajele S.M.U.R.D. furnizând răspunsul prompt la 40 de solicitări primite din partea persoanelor aflate în dificultate.

Pompierii teleormăneni au intervenit pentru stingerea a 4 incendii, dintre care două izbucnite la case de locuit, în localitățile Necșești și Cervenia, și două la anexe gospodărești, în localitățile Scrioaștea și Nanov și la o misiune în sprijinul I.S.U. Constanța, cu un container pentru suport logistic al intervenţiei tip IV - iluminat.

Au mai gestionat o acțiune pentru evacuarea apei din trei gospodării din localitatea Prundu, o misiune pentru degajarea unui stâlp de iluminat căzut peste un autoturism în municipiul Turnu Măgurele, trei intervenții pentru degajarea a trei copaci căzuți pe carosabil.

De asemenea, au mai intervenit la o misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un eveniment cu public numeros și la o solicitare în sprijinul echipajului SAJ Teleorman pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate și transportarea la spital.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.