Au salvat patru vaci dintr-un incendiu de gospodărie

Joi, 21 Decembrie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Au salvat patru vaci dintr un incendiu de gospodarie | imaginea 1 Casa unei familii din localitatea Mihai Bravu a luat foc, miercuri dimineață, 13 decembrie a.c., cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.

Când au văzut flăcările, proprietarii au reușit să iasă din locuință și să ceară ajutor.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Stației Colibași, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Când au ajuns la locul intervenției, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la întreaga locuință.

Pompierii au reușit să salveze patru bovine și au acționat pentru stingerea incendiului, astfel încât flăcările să nu se extindă și la alte proprietăți.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, mobilier, textile și un adăpost de animale, pe o suprafață de aproximativ 15 mp.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.