Doi patrupezi năstrușnici

Luni, 18 Decembrie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Doi patrupezi nastrusnici | imaginea 1 O joacă “nevinovată” dintre un câine și o pisică s-ar fi putut termina rău pentru doi patrupezi din localitatea Nicolae Bălcescu. Joi, 14 decembrie a.c., pompierii tulceni au fost alertați să intervină pentru extragerea unui câine, care ar fi căzut într-o fântână din curtea unei gospodării, în localitatea Nicolae Bălcescu.

Stăpânul cățelușului, mirat de faptul că patrupedul nu a venit să servească micul dejun, l-a căutat în toată gospodăria, iar când a văzut capacul de la fântână rupt, și-a dat seama imediat despre ce este vorba.

Cum fântâna nu avea nici mai mult, nici mai puțin de 15 m adâncime, acesta s-a decis să solicite ajutorul pompierilor. Sosiți la locul cu pricina, salvatorii au coborât în fântână după cățelușul dornic de senzații tari.

Mare le-a fost mirarea când, ghemuită lângă câine, stătea și Carina, o pisicuță la fel de năstrușnică (probabil a vrut să dea o mână de ajutor prietenului din ogradă). De această dată, norocul le-a surâs, iar cei doi au fost scoși, în siguranță, de către salvatori, nu înainte “să promită” că vor fi cuminți și vor respecta măsurile de prevenire a situațiilor de urgență.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.