Două mici suflete salvate…pentru că fiecare viață contează!

Marți, 26 Decembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Doua mici suflete salvate   pentru ca fiecare viata conteaza | imaginea 1 Intervenție rapidă a pompierilor călărășeni pentru salvarea a doi cățeluși căzuți într-o fosă septică, aflată într-o gospodărie din comuna Modelu.

Pompierii militari călărășeni au fost alertați, miercuri, 20 decembrie a.c., de o persoană în jurul orei 12.30, care cerea ajutor pentru salvarea a doi cățeluși, care, printr-o întâmplare nefericită, căzuseră într-o fosă septică, aflată într-o gospodarie situată pe strada Soarelui din comuna Modelu.

Proprietarul gospodăriei a încercat să salveze cei doi cățeluși prin propriile forțe, cu ce a avut la îndemână prin curte, însă când a văzut ca nu reușește, a sunat cerând sprijinul echipajelor de salvatori.

Un echipaj de intervenţie format din patru subofiţeri pompieri și un elev al Școlii de Subofițeri Pompieri și Protectie Civilă “Pavel Zăgănescu” din Boldești s-a deplasat cu o autospecială la locul solicitării.

Astfel, salvatorii au intervenit prompt cu echipamentele din dotare pentru extragerea celor doi mici patrupezi, iar în aproximativ 30 de minute, aceștia erau la suprafață, nevătămați, un pic speriați doar și plin de “noroc”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.