Incendiu amplu la un complex comercial din Cluj-Napoca

Marți, 12 Decembrie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Incendiu amplu la un complex comercial din Cluj Napoca | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit, sâmbătă seară, 9 decembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu amplu, care a izbucnit în curtea exterioară a unui complex comercial din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au acționat patru autospeciale de stins incendii și o autoscară, iar preventiv au fost dislocate echipaje SMURD, ale Serviciului de Ambulanță Județean și a unui operator privat pentru acordarea asistenței prespitalicești.

Din fericire, nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar flăcările au fost stinse la scurt timp după sosirea echipajelor operative la fața locului. Având în vedere degajările mari de fum și a infiltrării acestuia în mai multe spații din interior, au fost dispuse măsuri preventive pentru evacuarea clienților din obiectivul respectiv.

Deși arderile se manifestau violent în momentul sosirii pompierilor și cuprinseseră în totalitate materialele depozitate în curtea exterioară a complexului comercial, precum și la o parte din izolația peretelui exterior, intervenția promptă a pompierilor a împiedicat propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.