Intervenții și misiuni ale pompierilor hunedoreni, la sfârșit de săptămână

Vineri, 15 Decembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Interventii si misiuni ale pompierilor hunedoreni  la sfarsit de saptamana | imaginea 1 În interval de trei zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al Județului Hunedoara au desfășurat 141 misiuni și intervenții.

O pondere semnificativă a misiunilor este reprezentată de acordarea ajutorului medical de urgență, respectiv 122 astfel de solicitări.

Tot în această perioadă, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe din localitatea Hațeg.

Intervenția promptă a echipajelor a făcut ca pagubele materiale să fie reduse și, din fericire, nu au existat victime.

De asemenea, echipajele operative au gestionat prompt 3 situații de urgență generate de producerea accidentelor rutiere care au avut loc pe raza localităților Lupeni, Spini și Hațeg.

Au acordat sprijin Serviciului de Ambulanță Județean în 7 cazuri, au desfășurat 1 activitate de informare preventivă și recunoaștere în teren și au mai acționat în alte 7 situații pentru protecția comunității.

În continuare, salvatorii hunedoreni vor fi la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical persoanelor aflate în dificultate.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.