O casă de locuit a fost salvată de pompierii militari și voluntari

Luni, 04 Decembrie 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

O casa de locuit a fost salvata de pompierii militari si voluntari | imaginea 1 Din fericire, la începutul iernii, o casă de locuit regim de înălțime parter plus mansardă a fost salvată de pompierii militari și voluntari.

Pompierii militari din Sangeorz Băi: “Colegii din SVSU Rodna au fost exemplari, au asigurat prima intervenție, iar cei de la SVSU Șanț ne-au sprijinit cu alimentarea cu apă”. Accesul autospecialelor a fost posibil până la 150 - 200 m de casa unde a izbucnit incendiul.

Pagubele materiale au fost limitate considerabil, au ars câțiva metri pătrați în jurul coșului de fum, iar în urma arderii mocnite din tavan, pompierii au decopertat câțiva metri pătrați pentru înlăturarea focarelor ascunse.

Coșul de fum neprotejat față de materialul lemnos din planșeu/tavan a provocat incendiul care ar fi putut avea consecințe grave din punct de vedere al pagubelor materiale. Cel mai important, nu au fost înregistrate victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.