Omul potrivit la locul potrivit - Respect, Plutonier Borș Mădălin!

Marți, 12 Decembrie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Omul potrivit la locul potrivit   Respect  Plutonier Bors Madalin | imaginea 1 Miercuri seara, 6 decembrie a.c., la ora 19:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Muncii din municipiul Roman.

Apelul la 112 a fost făcut de Plutonier Borș Mădălin (aflat în timpul liber) care era în trecere și a observat incendiul.

După ce a observat fumul, Mădălin a oprit autoturismul și a mers să vadă ce se întâmplă.

Imediat a apelat 112 anunțând evenimentul și, fără să stea prea mult pe gânduri, a intrat în locuință să vadă dacă sunt persoane surprinse.

Într-una din camere a găsit un bărbat intoxicat cu fum pe care l-a evacuat din camera cuprinsă de flăcări. Bărbatul a fost preluat de echipajul de la SAJ care tocmai sosise la locul evenimentului.

Mădălin a acționat alături de colegii sosiți la locul solicitării pentru stingerea incendiului.

Felicitări, Mădălin, pentru că nu ai rămas indiferent la nevoile celor din jur și ai acționat ca și cum ai fi fost de serviciu!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.