71 de misiuni ale pompierilor teleormăneni, în 72 de ore

Joi, 18 Ianuarie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

71 de misiuni ale pompierilor teleormaneni  in 72 de ore | imaginea 1 În perioada 12 – 15 ianuarie a.c., echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 71 de misiuni.

Din totalul intervențiilor, 66 au fost ale paramedicilor SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, două accidente rutiere, produse pe raza localităților Alexandria și Baciu, două incendii de locuințe, în municipiul Turnu Măgurele și în comuna Salcia și o misiune de recunoaștere la un obiectiv socio-economic cu aglomerări de persoane.

❗️Foarte important❗️Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.