Apartament degradat de la o lumânare aprinsă nesupravegheată

Luni, 08 Ianuarie 2024Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Apartament degradat de la o lumanare aprinsa nesupravegheata | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD tip B2, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Vaslui, în blocul nr. 358 de pe strada Feroviari.

Incendiul a fost sesizat la numărul unic pentru situații de urgență, 112, după ce mai mulți locatari au constatat că apartamentele sunt inundate cu fum prin gurile de aerisire. La sosirea echipajelor de intervenție, scara blocului era inundată cu fum, asemenea mai multor locuințe. Pompierii au verificat mai multe apartamente până să afle de unde se degaja fumul.

În cele din urmă, incendiul a fost depistat în sufrageria unui apartament aflat la parterul imobilului. Focul care ardea mocnit, a fost localizat în câteva minute, nefiind înregistrate persoane rănite sau intoxicate cu monoxid de carbon ori alte gaze toxice.

În urma incendiului, au ars două canapele și un televizor, de asemenea, fiind degradată tencuiala pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu închis. Proprietarul apartamentului a uitat o lumânare aprinsă în sufragerie, după care a plecat de acasă.

Apartament degradat de la o lumanare aprinsa nesupravegheata | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.