Bărbat găsit carbonizat într-o locuință mistuită de flăcări

Joi, 11 Ianuarie 2024Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Barbat gasit carbonizat intr o locuinta mistuita de flacari | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui și Punctul de Lucru Ivănești au intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Coșca, comuna Ivănești.

Încă de la primul apel la numărul unic pentru situații de urgență, 112, s-a formulat supoziția că în incendiu ar fi fost surprinsă și o persoană. La fața locului a intervenit și SVSU Ivănești, accesul tuturor autospecialelor fiind dificil în zona în care era amplasată casa cuprinsă de flăcări.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În interiorul locuinței a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 87 ani. Victima era un bărbat nevăzător, imobilizat la pat.

După mai bine de o oră și jumătate de muncă, incendiul a fost lichidat, locuința fiind distrusă în proporție de peste 80%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum defect, necurățat și neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.