Câine salvat din apa înghețată a râului Suceava

Luni, 22 Ianuarie 2024Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Caine salvat din apa inghetata a raului Suceava | imaginea 1 În urma unui apel, primit joi dimineață, 18 ianuarie a.c., în dispeceratul comun ISU-SAJ, pompierii militari suceveni au intervenit pentru salvarea unui câine, care se afla în apa înghețată a râului Suceava, în aval de podul din cartierul Ițcani.

Salvatorii s-au deplasat cu o autospecială și o barcă pneumatică, cu care au început acțiunea de salvare. Animalul, speriat, înghețat și slăbit, a fost recuperat și adus, cu barca, la mal.

Ca de obicei, prietenii de la „Casa lui Patrocle” au răspuns apelului salvatorilor și au preluat câinele. Cu siguranță patrupedul a rămas pe mâini bune și va primi toate îngrijirile necesare.

Pentru acest lucru, se adresează mulțumiri tuturor celor care au contribuit la salvarea bietului animal, de la apelant și echipa de intervenție, la cei care îi vor oferi un adăpost și dragoste!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.