Incendiu cu flacără deschisă la un apartament din Iași

Luni, 15 Ianuarie 2024Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Incendiu cu flacara deschisa la un apartament din Iasi | imaginea 1 Miercuri, 10 ianuarie a.c., la nivelul municipiului Iași, la ora 15:06, printr-un apel la 112 a fost anunțat un incendiu care se manifesta cu flacără deschisă la un apartament.

Odată alertați, pompierii militari au dislocat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autoscară, 1 ambulanță SMURD. Totodată, la caz a fost alocată și o ambulanță a Serviciului Public de Ambulanță Iași.

În drum spre locul de manifestare a incendiului (15:09), reprezentanții ISU au aflat de precipitarea a 2 persoane (mamă și un minor) de la etajul 3 al unui bloc de 4 niveluri.

Dată fiind această situație, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă o autospecială de stingere cu apă și spumă și încă o ambulanță a Serviciului Public de Ambulanță Iași.

Odată ajunși la locul incidentului (15:14), echipajele medicale au acordat celor două victime primul ajutor, au fost stabilizate, iar mai apoi transportate la unități medicale pentru continuarea îngrijirilor medicale care se impun acestora.

În ceea ce privește incendiul, acesta a fost lichidat (15:40), arderea manifestându-se pe o suprafață de aproximativ 25 mp la elemente de mobilier și materiale textile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.