Incendiu în Gara Cluj-Napoca - O persoană a fost rănită

Joi, 11 Ianuarie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Incendiu in Gara Cluj Napoca   O persoana a fost ranita | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, luni, 8 ianuarie a.c. pentru stingerea flăcărilor care au cuprins două vagoane staționate în Gara Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, care au acționat pentru stingerea flăcărilor, ce se manifestau în două vagoane dintr-o garnitura dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca. O persoană a fost consultată la fața locului de către un echipaj SAJ și urma să fie stabilit dacă se impunea transportul la spital.

Totodată, prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunțată compania națională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren.

Incendiul a fost lichidat, iar persoana consultată, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări, acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feței și suspiciuni de intoxicație cu fum.

Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.