Incendiu violent într-o localitate harghiteană

Joi, 25 Ianuarie 2024Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Incendiu violent intr o localitate harghiteana | imaginea 1 Duminică seara, 21 ianuarie a.c., pompierii militari și civili din cadrul Gărzilor de Intervenție Corbu și Toplița, SVSU Tulgheș, Corbu și Borsec au fost mobilizați pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe strada 1 Decembrie, din localitatea Tulgheș.

La sosirea pompierilor, ardeau generalizat 12 anexe (garaje), pe o suprafață de circa 270 mp. Aceştia au intervenit rapid pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind protejarea construcţiilor învecinate.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. La finalul intervenţiei, pompierii au stabilit ca şi cauză probabilă a producerii incendiului, un scurtcircuit electric produs de o priză defectă.

În urma evenimentului, au ars cele 12 garaje și bunurile aflate în interiorul acestora, un autoturism, cauciucuri depozitate, aparat de sudură, peste 30 de geamuri termopane și o ușă de la blocurile din imediata apropiere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.