Intervenții la trecerea dintre ani

Luni, 08 Ianuarie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Interventii la trecerea dintre ani | imaginea 1 În perioada 30 decembrie 2023 - 02 ianuarie a.c., pompierii militari din cadrul ISU Hunedoara au asigurat, zilnic, misiuni specifice de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență.

În această minivacanță, la nivel județean, s-au înregistrat 190 de intervenții și misiuni dintre care se pot aminti: - 147 de misiuni de acordare a primului ajutor calificat SMURD;

  • stingerea a 3 incendii și intervenții la 2 accidente rutiere, 11 misiuni în sprijinul comunității, 10 activități împreună cu Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara, dar și 24 de activități de informare preventivă în domeniul situațiilor de urgență.

De asemenea, în seara zilei de 31 decembrie, subunitățile ISU Hunedoara au asigurat măsuri specifice de prevenire a situațiilor de urgență, în 12 locații, cu ocazia evenimentelor publice prilejuite de Revelion.

Totodată, în această perioadă, pompierii Inspecției de Prevenire au desfășurat acțiuni de control la mai multe unități turistice din județul Hunedoara, în scopul prevenirii evenimentelor care puteau fi generate de nerespectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor. Neregulile identificate în teren au fost sancţionate cu 15 amenzi în cuantum de 213.500 lei, dar și cu 69 de avertismente.

În continuare, pompierii militari hunedoreni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.