Octogenar găsit mort în incendiul care i-a cuprins locuința

Marți, 30 Ianuarie 2024Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Octogenar gasit mort in incendiul care i a cuprins locuinta | imaginea 1 Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit, joi dimineață, 25 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din cartierul Gai al municipiului Arad.

Din nefericire, în interiorul locuinței a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 80 de ani, care, în urma incendiului, a suferit leziuni și arsuri incompatibile cu viața.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Incendiile la locuințe curmă vieți. O altă categorie vulnerabilă o reprezintă vârstnicii. Anual, peste 500 de vârstnici din România își pierd viața sau sunt răniți în urma incendiilor.

Mijloacele de încălzire cu defecțiuni, utilizarea coșurilor de fum cu fisuri ori crăpături sau amplasarea materialelor combustibile în apropierea acestora pot genera adevărate tragedii.

De tine depinde să schimbi povestea. Viața este mai importantă! Aveți grijă de părinții și bunicii voștri! Vizitați-i pe bătrânii singuri, poate au nevoie de ajutor!

❗Verificarea, repararea și curățarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii!❗Verificați instalația electrică și renunțați la aparatele defecte ori cu improvizații.

Octogenar gasit mort in incendiul care i a cuprins locuinta | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.