Respect, voluntar Andreea Rus!

Joi, 18 Ianuarie 2024Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Respect  voluntar Andreea Rus | imaginea 1 Proaspăt absolventă a programului de voluntariat “Salvator din Pasiune”, Andreea a ajuns în calitate de participant la trafic la accidentul rutier produs sâmbătă noaptea, 13 ianuarie a.c., pe raza localității Josenii Bârgăului.

Alături de un angajat Salvamont Bistrița-Năsăud și un agent de poliție, Andreea a acordat primul ajutor victimelor, ajutând la stabilizare (hemostază și menținerea capului în ax) și extragere în siguranță din autoturism, alături de salvatori. Practic, noțiuni învățate de la formatorii ISU Bistrița-Năsăud pe timpul pregătirii în ale voluntariatului în situații de urgență.

Revenind la voluntariat, Andreea are experiență în activitățile pentru comunitatea bistrițeană, fiind inclusiv voluntar la Serviciul Salvamont Bistrița-Năsăud.

Consilier școlar la o grădiniță din Bistrița, Andreea Rus pune pasiune în tot ce face și, mai mult ca sigur, va deveni voluntar activ, când timpul îi va permite, pe echipajele pompierilor bistrițeni în misiunile din comunitate.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.