Zile pline de intervenții pentru pompierii teleormăneni

Joi, 25 Ianuarie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Zile pline de interventii pentru pompierii teleormaneni | imaginea 1 În 72 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 88 de misiuni.

❗️Din totalul intervențiilor, 70 au fost ale paramedicilor SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, patru accidente rutiere, produse pe raza localităților Viișoara, Moșteni, pe DN 51A și pe DJ 504.

Au mai fost executate două misiuni pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, o misiune pentru deblocarea unei uși de acces în locuință în vederea facilitării intervenției echipajelor medicale

S-a mai intervenit pentru degajarea unor arbori căzuți pe carosabil, două misiuni în sprijinul echipajelor SAJ Teleorman și șapte misiuni de recunoaștere la obiective socio-economice cu aglomerări de persoane.

❗️Foarte important❗️Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.