A rezistat eroic într-o groapă de 30 de metri

Duminică, 18 Februarie 2024Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

A rezistat eroic intr o groapa de 30 de metri | imaginea 1 Un cățel curios, probabil în căutare de hrană pe lângă localitatea Mineri din județul Tulcea, a decis să inspecteze niște gunoaie de pe marginea unei gropi. Nu se șite exact ce s-a întâmplat, însă se știe că micuțul patruped a lătrat până ce l-a auzit cineva, iar acel cineva a sunat pompierii pentru a-l salva.

Șapte salvatori ai Detașamentului de Pompieri Tulcea au găsit cea mai bună și cea mai sigură soluție, atât pentru micuțul cățel, cât și pentru salvator, pentru a putea spune la final că misiunea s-a încheiat cu succes.

După 3 ore de pregătiri, încercări și măsuri de siguranță, Iulian, pompier alpinist, a reușit să scoată la lumină necuvântătorul care, nu prea a stat pe gânduri când s-a văzut în câmp deschis și a fugit pe dealurile din împrejurimi.

Groapa de aproximativ 30 de metri adâncime, cât aproape un bloc cu 10 etaje, a pus la încercare priceperea și determinarea salvatorilor însă, la final, prin munca în echipă și experiența pompierilor, operațiunea a avut un deznodământ cu care sunt obișnuiți - raportează, misiune îndeplinită!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.