Au acționat în urma distrugerilor cauzate de vântul puternic

Luni, 12 Februarie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Au actionat in urma distrugerilor cauzate de vantul puternic | imaginea 1 Pe parcursul zilei de luni, 5 februarie a.c., 35 de pompieri cu 10 autospeciale din cadrul Detașamentelor Petroșani și Deva au acționat pentru înlăturarea efectelor negative cauzate de fenomenele meteorologice periculoase.

Astfel, în localitățile Lupeni și Vulcan au fost dislocate de vânt 8 acoperișuri, o parte dintre acestea căzând peste autoturisme. De asemenea, în localitățile Deva, Câmpu lui Neag și Vulcan au căzut mai mulți arbori, care au avariat autoturisme sau rețeaua de electricitate.

Din fericire, în urma acestor evenimente nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. Intervențiile salvatorilor au fost îngreunate din cauza manifestării vântului puternic.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.