Incendiu la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui

Luni, 05 Februarie 2024Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Incendiu la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Vaslui | imaginea 1 Joi dimineața, 1 februarie a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în camera serverelor și exista pericol de propagare la întregul nivel. După efectuarea recunoașterii, s-a acționat cu trei linii de intervenție pentru izolarea și lichidarea incendiului.

Nu au fost găsite persoane rănite sau intoxicate cu fum ori alte gaze toxice. Întrucât clădirea instituției este lipită de un bloc turn, echipe de salvatori au mers din ușă în ușă pentru a verifica starea locatarilor, însă nu s-a impus evacuarea cetățenilor.

Concomitent cu operațiunile de stingere au fost amplasate mai multe exhaustoare pentru evacuarea fumului extrem de dens care inundase clădirea. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit produs la un UPS de mare capacitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.