Incendiu la acoperișul unei case - Proprietarii nu erau acasă

Vineri, 02 Februarie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu la acoperisul unei case   Proprietarii nu erau acasa | imaginea 1 Pompierii militari din Petroşani și Lupeni au intervenit, în jurul orei 14.00, în Paroşeni, municipiul Vulcan, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit.

Echipajele de salvatori, constituite din 15 subofițeri, au intervenit cu 2 autospeciale de stingere de mare capacitate, o autoscarǎ, o autospecialǎ de primǎ intervenție și comandǎ, dar și cu o ambulanțǎ SMURD.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, proprietarii neaflându-se acasă. Au ars acoperișul casei, o anexǎ și o parte a garajului aflat în curtea gospodăriei. Suprafața totalǎ afectatǎ de flǎcǎri este de aproximativ 200 mp. Cauza probabilǎ a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a gospodăriei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.