Incendiu la un restaurant din Pitești - Zeci de oameni au fost evacuați

Luni, 12 Februarie 2024Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Incendiu la un restaurant din Pitesti   Zeci de oameni au fost evacuati | imaginea 1 Incendiul a izbucnit, duminică seara, 4 februarie a.c., la un restaurant din Pitești.

Persoanele din interior au fost evacuate. A fost vorba despre restaurantul Conti, de pe strada Teilor. 48 de persoane au fost evacuate.

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat.

Incendiul s-a manifestat la acoperișul și terasa clădirii, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. În urma incidentului au fost afectate și bunurile din interiorul terasei.

Din clădire s-au evacuat pe cont propriu în jur de 50 de persoane, dintre care 8 angajați. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Incendiu la un restaurant din Pitesti   Zeci de oameni au fost evacuati | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.