Intervenții în urma inundațiilor din județul Hunedoara

Marți, 20 Februarie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Interventii in urma inundatiilor din judetul Hunedoara | imaginea 1 Pe parcursul zilei de miercuri, 14 februarie a.c., pompierii militari din cadrul ISU Hunedoara au continuat intervențiile pentru înlăturarea efectelor negative înregistrate în urma inundațiilor din ziua precedentă.

Echipajele operative din cadrul subunităților Orăștie, Deva, Hunedoara și Petroșani au acționat cu 7 autospeciale și 5 motopompe, până la orele 18.30.

În municipiul Orăștie, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din mai multe gospodării de pe străzile Horia, Plantelor și Gării, iar în localitățile Romos și Romoșel au fost înregistrate 10, respectiv 7 pivnițe inundate.

De asemenea, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Romos a intervenit pentru curățarea a 9 fântâni din cele două sate afectate de inundații.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.