O nouă misiune, aceeași determinare în lupta cu focul

Joi, 08 Februarie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

O noua misiune  aceeasi determinare in lupta cu focul | imaginea 1 În fața situațiilor de urgență, pompierii militari teleormăneni rămân devotați comunității, cu determinare și profesionalism.

Timp de patru ore, acești oameni, din trei subunități de intervenție, respectiv Detașamentul Turnu Măgurele, Detașamentul Roșiorii de Vede și Garda de Intervenție Furculești, au luptat cu focul care amenința să se extindă la casele de locuit din apropiere.

O construcție de aproximativ 450 mp era cuprinsă de flăcări la sosirea primelor echipaje, iar în interior se aflau cantități mari de materiale combustibile.

În mijlocul pericolelor, salvatorii au dat dovadă de curaj și abilități extraordinare în gestionarea evenimentului, iar imaginile surprinse de la fața locului dovedesc lupta lor pentru a stinge flăcările și a proteja comunitatea. Eforturile acestor salvatori merită întreaga noastră recunoștință și respect!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.