Pompierii - salvatori cu suflet mare!

Vineri, 02 Februarie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pompierii   salvatori cu suflet mare | imaginea 1 Marți, 30 ianuarie a.c., pompierii militari de la Detașamentul Videle au demonstrat încă o dată că iubirea pentru viață nu cunoaște limite!

În jurul orei 15.49, aceștia au participat la o misiune de salvare a trei cățeluși, rămași blocați pe un pod de cale ferată, în apropiere de stația CFR Videle, care se aflau în pericol să cadă de la o înălțime considerabilă.

Cu inimile pline de compasiune, salvatorii au intervenit rapid și au reușit să îi salveze pe acești micuți curajoși cu blană! Mai mult decât atât, gestul lor nobil de a oferi un adăpost și hrană acestor suflete nevinovate a fost o expresie autentică a iubirii lor față de viață în toate formele ei.

De acum încolo, cei trei cățeluși vor face parte din marea familie a pompierilor din orașul Videle. Reprezentanții ISU Teleorman îi felicită pe acești oameni cu suflet mare, pentru devotamentul lor și pentru că sunt exemple vii de compasiune și generozitate în comunitatea pe care o servesc!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.