Au acționat pentru salvarea unei cățelușe căzute în fântână

Luni, 25 Martie 2024Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Au actionat pentru salvarea unei cateluse cazute in fantana | imaginea 1 În după-amiaza zilei de duminică, 24 martie a.c., un apel la numărul unic de urgență i-a mobilizat pe pompierii de la Detașamentul Pitești, care au acționat în comuna Mărăcineni, pentru salvarea cățelușei unei familii, care se afla căzută într-o fântână.

Familia Belei abia sosise de la serviciu, iar de data aceasta, cățelușa nu a mai venit să îi întâmpine ca de obicei, însă, în timp ce o căutau, proprietarii au auzit-o lătrând. Au mers după sunet și au ajuns la puțul din curtea gospodăriei, unde Bela a căzut, după ce capacul din lemn s-a rupt.

În scurt timp a ajuns și echipajul de pompieri, care a constatat că patrupedul se afla la aproximativ 3 metri adâncime, pe capacul care plutea.

După evaluarea situației, s-a luat decizia ca unul dintre salvatori să coboare pe o scară în fântână. Cel care a coborât este Cosmin, care a reușit s-o prindă pe micuță și să o aducă în siguranță la suprafață.

Bucuria salvării unei vieți, nu știm s-o descriem la fel de bine cum o fac imaginile, așa că, vă lăsăm mai jos o fotografie de la intervenție.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.