Cățel salvat de pompierii vâlceni

Vineri, 22 Martie 2024Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Catel salvat de pompierii valceni | imaginea 1 Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, în data de 18 martie a.c., pentru salvarea unui animal de talie mică din medii ostile vieții, în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Poenari.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare.

Echipajul operativ sosit la locul intervenției a constatat că animalul era prins/blocat într-un canal de scurgere.

Cu grijă și răbdare, folosind tehnica din dotare, au reușit, după 38 de minute de eforturi, să elibereze cățelul din capcana în care intrase.

Bucuros că a scăpat, cățelul i-a răsplătit pe salvatori cu mișcări energice ale cozii și priviri pline de recunoștință. Felicitări, Damian, Cosmin, Bogdan și Andrei!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.