Incendiu la anexe într-o gospodărie suceveană

Marți, 19 Martie 2024Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Incendiu la anexe intr o gospodarie suceveana | imaginea 1 Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) din localitățile Voitinel, Bilca, Gălănești și Horodnic de Sus, au intervenit cu șapte autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din localitatea Voitinel, informeaza ISU Suceava.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul comun al unor construcții anexe, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 14:45. Au ars acoperișul construcției corp comun, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, scule, utilaje și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției corp comun, casa de locuit și alte anexe gospodărești.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.