Respect, Plutonier adjutant Ciprian Onofriesei!

Marți, 19 Martie 2024Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Respect  Plutonier adjutant Ciprian Onofriesei | imaginea 1 Ciprian se afla în mașină și se îndrepta spre localitatea Cornu Luncii.

În fața lui, brusc drumul era blocat de mai multe mașini. Ceva se întâmplase…A înțeles că trebuie să acționeze cât mai repede. A văzut un autoturism ieșit în afara părții carosabile, ce era intrat în spatele unei autoutilitare parcate. “Domnule, mă auziți? Vă doare ceva?”

În autoturismul avariat, un bărbat de vreo 60 de ani se uita pierdut, era dezorientat. Imediat, Ciprian și-a dat seama că victima prezenta semnele unei crize epileptice și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca aceasta să nu se rănească și să rămână conștientă, timp în care a sunat și la 112 pentru a oferi detaliile situației.

Ajuns la locul accidentului, echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava l-a preluat pe șofer. Acesta trecuse deja peste criză și era stabil. I-a povestit lui Ciprian că venea dinspre Fălticeni și pleca spre localitatea sa de domiciliu, când s-a întâmplat nenorocirea.

Mulțumit că și-a încheiat misiunea și că l-a văzut pe bietul bărbat pe mâini bune, Ciprian și-a continuat drumul. El este plutonier adjutant Ciprian Onofriesei și este pompier salvator de peste 17 ani la ISU Suceava.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.