Respect, Sergent major Tonghioiu Ștefan!

Marți, 19 Martie 2024Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Respect  Sergent major Tonghioiu Stefan | imaginea 1 Sâmbătă dimineață, 16 martie a.c., un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile de pe A1, în zona km 88.

În interiorul mașinii erau trei persoane, iar una dintre acestea nu s-a mai putut evacua pe cont propriu, caz în care, unul dintre salvatorii argeșeni alături de participanții la trafic s-au mobilizat rapid, sărind în ajutorul celor implicați în incident.

Pompierul argeșean, Sergent major Tonghioiu Ștefan, din cadrul Gărzii de Intervenție Topoloveni a fost omul potrivit la locul potrivit. Fiind martorul acestui accident, fără să stea pe gânduri, a oprit și a mers să ajute.

Până la ajungerea echipajelor de intervenție, Ștefan s-a îngrijit de starea victimelor, evaluând fiecare persoană în parte. După cum spuneam la început, pentru unul dintre ocupanți a fost nevoie ca cei prezenți să execute extragerea lui pe geamul șoferului, fiind în imposibilitatea de a se evacua.

O altă persoană suferise o plagă la cap, iar pompierul argeșean l-a tratat cu atenție pentru a-i opri sângerarea. Totodată, Ștefan s-a asigurat și că nu există posibilitatea izbucnirii unui incendiu la autoturism.

“De când am îmbrățișat această meserie, am participat la multe intervenții. Când am ajutat la acest eveniment, nu-mi doream decât ca acei oameni să se întoarcă cu bine acasă”, a povestit salvatorul. Îi felicităm pe toți cei prezenți la acest eveniment, pentru spiritul civic de care au dat dovadă. De asemenea, suntem mândri de colegul nostru și îi dorim mult succes în misiunile viitoare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.