Casă salvată de pompierii vâlceni

Marți, 02 Aprilie 2024Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Casa salvata de pompierii valceni | imaginea 1 Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, joi, 28 martie a.c., să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în localitatea Brezoi.

Echipajele operative sosite la locul intervenției au constatat că incendiul se manifestă la anexe gosopdărești, cu posibilitate de extindere către locuința învecinată.

Două persoane, care prezentau atac de panică, au fost evaluate și monitorizate de echipajul SAJ, ulterior refuzând transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat, în limitele găsite. Au ars: un adăpost de animale (40 de mp) și o magazie pentru depozitare materiale/lemne (10 mp), construite din lemn.

𝑨𝒖 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒔𝒂𝒍𝒗𝒂𝒕𝒆: 𝒄𝒂𝒔𝒂 𝒅𝒆 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒊𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒂𝒑𝒓𝒐𝒑𝒊𝒆𝒓𝒆 𝒔̦𝒊 𝒖𝒏 𝒑𝒐𝒓𝒄 (cca 40 de kg). Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: jar/scântei provenite de la afumătoare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.