Cățelușa a rămas captivă între două ziduri

Marți, 23 Aprilie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Catelusa a ramas captiva intre doua ziduri | imaginea 1 19 aprilie a.c., ora 6.00. Alarma sună la Detașamentul Deva. O cățelușă a rămas captivă între două ziduri, la aproximativ 2 metri adâncime, în localitatea Vălișoara.

Alin, Radu, Flavius și Cosmin se echipează în grabă. “Ziua bună se cunoaște de dimineață! Haideți, băieți!” îi îndeamnă comandantul de echipaj.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit cățelușa unei familii, schelălăind imobilizată între ziduri.

Cam 30 de minute a durat până ce salvatorii, folosindu-se de accesoriile din dotarea autospecialei, au reușit să o salveze pe Rosa, o pufoșenie iubitoare și neastâmpărată.

Tare fericită a fost ajungând din nou în brațele stăpânei sale. Felicitări, salvatorilor! Fiecare reușită a voastră ne umple inimimile de bucurie si ne face ziua mai frumoasă!

Catelusa a ramas captiva intre doua ziduri | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.