Căzută în fântână, căprița a fost salvată de pompieri

Marți, 23 Aprilie 2024Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Cazuta in fantana  caprita a fost salvata de pompieri | imaginea 1 Obișnuită să facă salturi și să se joace toată ziua prin gospodărie, căprița din imagine a căzut într-o fântână.

Aceasta a rămas captivă la o adâncime de aproximativ nouă metri, după ce a sărit pe capacul pus peste fântână tocmai pentru a preveni astfel de evenimente.

În zadar au încercat stăpânii să o salveze…Când și-au dat seama că nu vor reuși, au chemat pompierii în ajutor. Întâmplarea a avut loc, miercuri după-amiază, 17 aprilie a.c., în localitatea Hulubești.

Pompierii au aflat că aceasta căzuse în fântână de aproape o oră și, după aproximativ 20 de minute, au reușit să o salveze.

Căprița a fost lăsată în grija stăpânului, care a urmărit cu sufletul la gură întreaga acțiune de salvare.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare.

Cazuta in fantana  caprita a fost salvata de pompieri | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.