Incendii, salvare de animale și alte intervenții ale pompierilor teleormăneni

Marți, 30 Aprilie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Incendii  salvare de animale si alte interventii ale pompierilor teleormaneni | imaginea 1 În interval de trei zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 70 de evenimente.

Din totalul intervențiilor, 61 au fost ale paramedicilor SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, două evenimente rutiere, patru incendii, dintre care unul la un autoturism din localitatea Turnu Măgurele.

S-a mai intervenit la incendiu de anexă gospodărească din localitatea Scrioaștea și două de vegetație uscată, o misiune pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, o intervenție pentru salvarea unui animal și o misiune în sprijinul echipajului SAJ Teleorman.

❗️Foarte important❗️Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.