Pisică salvată, după ce a rămas blocată în geamul rabatat

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pisica salvata  dupa ce a ramas blocata in geamul rabatat | imaginea 1 Se dau următoarele: pisică, etaj 4, geam rabatat. Vremea: senin, cu grade multe în termometre. Locație: municipiul Tulcea. Astrele: din păcate, nealiniate pentru pisică.

Marți dimineață, 9 aprilie a.c., un apel prin 112 anunța dispeceratul că o pisică (curajoasă, dar fără experiență) a rămas blocată intre fereastră și tocul geamului. Era acolo de o oră și ceva și, din câte s-a înțeles, mai avea de stat până seara când se întorceau stăpânii acasă.

O doamnă vigilentă a observat felina cum se chinuia să scape din ”capcana” în care intrase și a decis să anunțe salvatorii. Zis și făcut!

Salvatorii alpiniști au ajuns repede la etajul 4, pe exteriorul blocului și au reușit să salveze pisica, eliberând-o înapoi în locuință, tot pe acolo pe unde a încercat să se bucure de priveliște și vremea frumoasă de afară.

Nu au făcut cunoștință cu proprietarii, însă le transmit pe această cale să ia măsuri cu privire la ferestre, pentru ca scumpul lor animal să nu mai ajungă în astfel de situații.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.