Iedul Corneluș, salvat din fântâna adâncă de 10 metri

Miercuri, 15 Mai 2024Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Iedul Cornelus  salvat din fantana adanca de 10 metri | imaginea 1 Undeva, la Spătărești, în Sâmbăta Mare…

Mirosul fumului care venea de peste gard, de la proțapul vecinului, l-a speriat de moarte pe Corneluș. Intrat în panică, ieduțul o luă la goană unde văzu cu ochii și sări, să se salveze, în prima gaură ieșită în cale…

Din păcate pentru el, gaura era de la o fântână. Din fericire pentru el, era cu puțină apă, de-o șchioapă. Din nou, din păcate, hăul era adânc de peste 10 metri, și era și departe de casă, fără ca cineva să-i audă “strigătele” de ajutor…

Bietul Corneluș a rămas două zile pe fundul fântânii, până când puștiul vecinului i-a auzit behăitul slab…Noroc cu salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, care au venit pregătiți să-l scape din capcana adâncă și periculoasă. Narcis, cel mai subțirel dintre ei, a coborăt și l-a “pregătit” de plimbarea până la suprafață: “Gata, Corneluș! Unii te mănâncă, noi te salvăm…Trageți, băieți!”

Povestea…e poveste, dar misiunea de salvare este una adevărată, iar eroii zilei s-au fotografiat cu fericitul ieduț, botezat de ei, Corneluș…Felicitări salvatorilor, iar dumneavoastră vă urăm, în continuare, Sărbători liniștite! Hristos a Înviat!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.