Misiune încheiată cu succes - Incendiu la o hală

Luni, 27 Mai 2024Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Misiune incheiata cu succes   Incendiu la o hala | imaginea 1 Sâmbătă dimineață, 25 mai a.c., pompierii doljeni au intervenit cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială CBRN și un echipaj SMURD, în comuna Leu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală în incinta căreia se aflau utilaje agricole și erau depozitate cereale.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu violență în incinta halei, existând posibilitatea propagării acestuia inclusiv spre locul unde erau depozitați saci cu îngrășăminte chimice pentru agricultură, la o distanță de aproximativ 30 m.

S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, concomitent cu realizarea unui dispozitiv de protecție a sacilor cu îngrășăminte.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.