Misiuni în ajutorul cetățenilor

Marți, 21 Mai 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Misiuni in ajutorul cetatenilor | imaginea 1 În 72 de ore, efectivele I.S.U. „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit la 64 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

S-a mai intervenit la trei incendii de locuințe și anexe gospodărești, la un eveniment rutier rezultat cu o victimă, produs pe DJ 701, pe raza localității Zâmbreasca, la două misiuni pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și în sprijinul echipajelor SAJ Teleorman pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate.

❗️Foarte important❗️Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.